Velencei Biennálé

2015-ben a Magyar Pavilon kiállításának (Cseke Szilárd: Sustainable Identities) kurátora German Kinga volt, a projekt számos MOME hallgató és kolléga bevonásával valósult meg.

2017-ben a biennále nyolcadik Gyermekkarneváljának témája a víz, a magyarországi program címe Hang-Hullámok karneválja volt. Velencében Hevér Lili, a MOME Múzeumi menedzsment hallgatója – egyben textiltervező művész alumnája – és Szigethy Zsófia, a szentendrei Skanzen múzeumpedagógusa, German Kinga koncepciója alapján, tematikus foglalkozásokat tartottak családok és fiatalok számára. A résztvevők átélték a hangok vízfelületi terjedésének képi variációit, színes rezonancia mintákat hoztak létre, és zenés performansszal, egy közös folyó megépítésével zárták le az olasz és angol nyelvű foglalkozást. A részvételt és a MOME szereplését Puskás István, a Római Magyar Akadémia igazgatója kezdeményezte, megvalósulását a Külgazdasági és Külügyminisztérium, továbbá a Római Magyar Nagykövetség biztosították.

2018-ban a Design- és művészetmenedzser MA képzés három korábbi végzettjéből összeállt Kultúrgorilla csapat (Göttler Anna, Oravecz Júlia, Tornyánszki Éva) és két tervezői gárda (studio nomad és a de_form) közös, a budapesti városi tereket kritikus elemzés alá vonó anyaga lett a befutó a 2018. évi Velencei Építészeti Biennále Magyar Pavilonjának pályázatán.