A Manage [it] Yourself témája ezúttal a BETON lesz!

2016-01-24
manage it 0125

 

A MOME design- és művészetmenedzsment mesterképzési szak szervezésében megvalósuló Manage [it] Yourself   tematikus rendezvénysoroza január 28-án 19 órakor kezdődik az Ellátóházban.

A név a művészeti szféra egy aktuális folyamatára mutat rá; az eddig többnyire önmenedzselést végző hazai designerek kezdik felismerni, hogy szakemberre van szükségük a szakmai minőség és a jól szervezett, finanszírozható működés biztosítására.  A beszélgetések célja az együttműködés mibenlétének feltérképezése, és különböző gyakorlatok bemutatása, hogy milyen feladatokban igénylik/igényelnék menedzser segítségét a meghívott előadók.

A január 28-i rendezvény meghívott vendégei az AB Concrete Designtól Boldog Anita alapító és designer valamint Huszár Judit designmenedzser. Vendégül látják a Szövetség ’39 BETON Workshopját is, meghívott moderátor pedig Tornyánszky Éva a Kultúrgorillatól.

Az esemény után *networking* és kötetlen beszélgetés a meghívottakkal!

A meghívottak az alábbi kérdésekre keressik a választ:

Milyen tanulságokkal jár létrehozni egy saját vállalkozást? Miért jó csapatban dolgozni? Kell egy vállalkozásnak design menedzser? Mit tud hozzátenni a beton a városhoz?
Körüljárjuk, hogy mi az a beton, mire jó és miért lett most ennyire népszerű. Beszélgetni fogunk a beton és a város kapcsolatáról, illetve arról is, hogy hogyan készülnek belőle ékszerek. Kíváncsiak vagyunk, hogyan kell menedzselni egy designvállalkozást, és hogy lehet érvényesülni a hazai és nemzetközi piacon.

Az AB Concrete Design-ról bővebben itt:  http://www.abconcretedesign.com/
A BETON Workshopról itt találtok infókat: http://betonworkshop.hu/
A Kultúrgorillat erre találjátok: http://www.kulturgorilla.hu/